Jacob Klompstra is een veelgevraagde spreker. Hij is ondermeer te boeken via het Sprekersplatform en Speakersacademy. Wilt u hem rechtstreeks benaderen voor een spreekbeurt, workshop of lezing? Ook dat is mogelijk.

Sinds 1997 is Speakers Academy marktleider als sprekersorganisatie. Ook Jacob Klompstra kunt u via Speakers Academy kunt boeken. Jacob: “Het is erg leuk om bij bij hen ingeschreven te staan.”

 

Speakers Academy over Jacob Klompstra: “Jacob zet op sublieme wijze ingewikkelde vraagstukken en problemen op een eenvoudige manier neer. Hij is ad rem, duidelijk, direct en laat mensen zien dat je ook met ADHD heel wat kunt bereiken. Zijn manier van spreken en zijn kennis van zaken maakt dat Jacob voor iedere groep en elk gezelschap kan spreken. Dat doet hij met veel plezier, omdat hij mensen wil stimuleren, inspireren en informeren. Zijn levensmotto is dan ook “Je kunt wel achterom blijven kijken maar de trein dendert verder. Zorg dat je hem niet mist.”

 

Onderwerpen voor spreekbeurten en lezingen zijn:
ADHD
Wat is die jongen druk
Medicatie en medicijnen
Psychiatrie Medische zorg
Politiek

Recente lezingen:
archipel

Archipel scholen

Op 17 november 2011 hield Klompstra een lezing voor de Archipel scholen, lokatie Middelburg. Ook deed hij mee aan een forumdiscussie.
Op 12 maart 2010 op de Universiteit van Leiden tijdens het congres van Labyrint, georganiseerd door de studievereniging der Psychologie Leiden. Lees hier wat arbeidspsycholoog en aandachttrainer Margôt van Stee van Klompstra’s lezing vond.
Met zijn ervaringsverhaal op de nascholingsdag over ADHD voor kinderartsen uit Nederlandse ziekenhuizen.